Online magazine voor communie en lentefeest.  Elke week nieuwe info, tips, foto's en inspiratie.

Zo vierde de familie Corveleyn de Eerste Communie van Jayden.

de redactie

BIO

Jayden:  8 jaar.  Gaat naar school in de Vlinderboom te Zele.  Houdt van mountainbike en zwemmen.

Papa: Nico Corveleyn

Mama: Brenda Van Landeghem

Beroep: Beiden zijn zelfstandig en runnen een eigen bureau voor tuinarchitectuur en -aanleg. 

Wonen te: Zele

Waar en wanneer?

Brenda: “Het was 28 mei 2017, al eventjes geleden dus.  De dag van de communie verliep traditioneel.  De mis was onderhoudend met heel wat medewerking van de communicanten, aangenaam om naar te kijken, en niet te lang. Na de mis werd door de school een receptie aangeboden waar de kinderen kaartjes uitwisselden.” 

Hoe verliep het feest?

Brenda: “We hadden een kindvriendelijke locatie genomen, het is immers een feest van een 7 jarige.  Er was speelplezier volop…..Springkasteel, speeltorens, zandbak, voetbal plaats, kortom een reuze tijd voor Jayden en de andere communicanten die er ook hadden gereserveerd. We hebben er echt van genoten en het super goede weer die dag kregen we er gratis bovenop.”

 

En lekker eten?

Brenda: “Inderdaad.  We kozen voor Feestzaal De Vernieuwing in Lokeren; we gaan er sowieso heel regelmatig eten.  Ik herinner me scampi als voorgerecht, ossenhaas als hoofdgerecht en de kinderen hadden een kidsmenu, je had de mogelijkheid om zelf samen te stellen. Heel soepel.”

 

Euh… GIKS Mode?

Brenda: “Ja, inderdaad, de foto’s zijn recent en zijn afkomstig van een fotosessie bij Giks Mode.  Jayden vindt het namelijk bijzonder leuk om daaraan mee te werken.  En zo hebben wij mooie, professionele foto’s.”

Conclusie

Brenda: “Als we erop terug kijken is dit weer zo een dag om nooit te vergeten.  Let op,  er hing wel een stevig prijskaartje aan vast, maar de groep was niet supergroot en we wilden Jayden en onze gasten goed verwennen.  We zouden het zo opnieuw doen.”

Wil je zelf kort vertellen over je communie of lentefeest?  Of ken je iemand die dat graag wil?  Stuur een mailtje naar info@odeon.be.  Leuke verhalen worden beloond met een waardebon van 50 euro bij een van onze partners.