Online magazine voor communie en lentefeest.  Elke week nieuwe info, tips, foto's en inspiratie.

Tadaaz pakt uit met nóg meer nieuwe collectie

de redactie

Heeft iedereen in je omgeving al z’n bedankjes klaar voor het communie- of lentefeest van hun kids en moet jij nog de uitnodigingen versturen? Dan slaat de stress je misschien al om het hart… Maar niet getreurd, want de laatsten zullen de eersten zijn! De ontwerpers bij Tadaaz hebben de handen namelijk uit de mouwen gestoken en kwamen op de proppen met nóg meer communie- en lentefeestcollectie.  

 Koop bij Tadaaz alles in één keer, van uitnodigingen tot bedankkaartjes en gepersonaliseerde geschenken, allemaal in dezelfde stijl.  We tonen jullie alvast een greep uit het nieuwste aanbod op Tadaaz.

Communie of lentefeest in thema

Dé trends van het moment om je communie of lentefeest te organiseren zijn dit jaar ongetwijfeld unicorns, dino’s en space. En ja hoor, voor wie van zijn feestje een spetterend themafeest wil maken, heeft Tadaaz nog een superhippe collectie in petto. Bestel je uitnodigingen, bedankkaartjes, bedankjes en meer in dezelfde stijl en maak het feest van je happy kid onvergetelijk! En zeg nu zelf, kan jij weerstaan aan zo’n schattige unicorn uitnodigingen?

Speciale uitnodigingen en bedankkaartjes

Wie toch liever sober en stijlvol blijft in de aankleding van z’n feest, zal zeker ook nog z’n zin vinden in de nieuwste collectie. Heel origineel is de uitnodiging met uitgesneden letters. Deze kaart wordt gemaakt met een speciale lasertechniek die je nergens anders vindt. Uniek en spectaculair! Ga voor een uitnodiging met de letters FEEST of een bedankkaartje met, jawel, je raadt het: BEDANKT. Leuk toch?

 

Ideeën voor meter- en petergeschenkjes

Wil je de meter en peter van je feestvarken eens extra in de bloemetjes zetten maar heb je geen idee hoe? Doe ze dan een mooi gepersonaliseerd geschenk cadeau. Bij Tadaaz heb je de keuze tussen leuke sleutelhangers, keukenschorten, drinkflessen,  zeeppompjes en véél meer. Wil je er zeker van zijn dat je meter- en petergeschenkje een hit wordt? Laat dan je lievelingsfoto van zoon- of dochterlief op een fotopaneel printen. Dat kunnen meter en peter dan thuis uitstallen en vol trots bewonderen.

 

Prachtig afgewerkt met goudfolie

Als er iets is waar Tadaaz letterlijk en figuurlijk in uitblinkt, dan is het wel goudfolie. Sommige uitnodigingen en bedankkaartjes waren al zo’n groot succes bij de vroege vogels dat we ze nu ook beschikbaar hebben gemaakt mét goudfolie. Die extra touch of gold maakt je kaartjes en bedankjes helemaal af. Beloofd!

Je ziet het, het loont om fashionably late te zijn. Wil je nog wat extra inspiratie opdoen voor jullie eerste communie, lentefeest of plechtige communie? Rep je als de bliksem naar Tadaaz!

*Gebruik code 10CL19 voor 10% korting op de communie- en lentefeestcollectie bij minimale bestelwaarde van €50. Geldig tot 30/04/2019. Niet combineerbaar met andere acties.

 

Met de medewerking van