Online magazine voor communie en lentefeest.  Elke week nieuwe info, tips, foto's en inspiratie.

BEDANKJES

7 TIPS OM ZELF DE BEDANKJES VOOR JE COMMUNIE OF LENTEFEEST TE MAKEN de redactie

Op de communie of het lentefeest van je oogappel mogen de gasten genieten van een onvergetelijke dag. Kon die maar langer duren! Niet getreurd: met een origineel bedankje sla je twee vliegen in één klap. Je bedankt je familie en vrienden op gepaste wijze en zorgt ervoor dat zij de grote dag nog jaren met zich kunnen meedragen.

Bij Tadaaz vind je allerlei toffe kaartjes en attenties, die je online zelf kunt personaliseren om ze zo uniek mogelijk te maken. Een helpende hand nodig? Hier zijn zeven gouden tips!

1/ Wees persoonlijk

Of ze nu de opa of oma, peter of meter, neef of nicht zijn van de feestvierder, iedereen heeft wel een bijzondere band met je kind. Als je hen achteraf bedankt om met jou te komen vieren, is een persoonlijke attentie dus een absolute must! Trakteer je gasten daarom op een origineel geschenkje of verrijk je bedankkaartjes met een zelfgeschreven wens of gedicht. Combineer die met een toffe foto van de feestneus en je bedankje wordt vast een blikvanger bij oma en opa thuis!

 

2/ Pak uit met je foto’s

Een persoonlijk geschenkje is niets zonder een foto van je zoon of dochter! Tijdens de fotoshoot voor zijn of haar grote feest heeft het kleine fotomodel vast en zeker alle poses uitgeprobeerd. Op het communiefeest of lentefeest kun je al die foto’s eindelijk aan je gasten presenteren! Kies verschillende kiekjes voor je bedankkaartje, geschenk of gepersonaliseerd doosje, dan kunnen ze zelf kiezen welke herinnering ze mee naar huis nemen.

 

3/ Verwen je VIP-gasten

Bijzondere mensen verdienen een bijzonder bedankje. Toon je oma en opa of meter en peter met een cadeautje hoe belangrijk ze voor je zoon of dochter zijn. Ze zullen vast staan glunderen met hun gepersonaliseerde koffiemok. Of wat dacht je van een dienblad met eigen tekst of foto’s, een set onderzetters voor glazen of een koekjestrommel met persoonlijke afwerking? Deze geschenkjes zullen hen niet alleen verrassen, je VIP’s (noem hen maar stiekem zo, dat zullen ze leuk vinden) kunnen ze nog jaren gebruiken.

 

4/ Denk aan de allerkleinsten

 

Je gasten tijdens het feest entertainen én hen bedanken achteraf? Geschenkjes voor de allerkleinsten doen ze maar beter allebei. Het voordeel van een koker met kleurpotloodjes of een memospel als bedankje is dat je ze al op de kindertafel kunt leggen bij de start van het feest. De placemats van Tadaaz zijn daarop uitgerust en bevatten een achterzijde met een leuke kleurplaat. Het resultaat: de kleine gasten zullen langer aan tafel blijven zitten en kunnen meteen creatief aan de slag!

 

5/ Laat je gasten smullen

Schuiven er snoepers aan jouw feesttafel aan? Met een extra mini-gerechtje geef je hen ongetwijfeld het ideale geschenk! Maak bij Tadaaz een wikkel voor een chipsdoosje of snoepzakje met je eigen tekst, foto en het motiefje van je kaartjes. Je gunt de smulpapen op het feest niet alleen een fijne nasmaak, je doosje biedt ook een blijvende herinnering aan een mooie dag.

 

6/ Hou het klein en schattig

Originaliteit zit soms in kleine dingen. Een wikkel voor een bloempotje of een gepersonaliseerde sticker kunnen wonderen doen bij je gasten. Een magneet of badge met de foto van het feestbeest zijn dan weer een leuk geschenkje voor zowel jongens als meisjes. Speld iedereen vooraf jouw badge op, zo is het groepsgevoel compleet.

 

7/ Denk aan het geheel

Niets is mooier dan een feest in dezelfde unieke stijl! Houd bij het maken van je bedankje dus zeker rekening met de look van je uitnodiging, tafeldecoratie en menukaart. Wist je dat Tadaaz ontwerpen aanbiedt die je kunt doortrekken in de volledige aankleding van je feest? Onthoud deze cruciale les voor het maken van bedankjes: een bedankje komt nooit alleen.

 

Met de medewerking van