Online magazine voor communie en lentefeest.  Elke week nieuwe info, tips, foto's en inspiratie.

GESCHENKEN

5 SUPERLEUKE GEZELSCHAPSPELLEN VOOR JE VERLANGLIJSTJE de redactie

1/ ESCAPE GAME JUMANJI

 

R

4 spannende Escape Rooms om op te lossen!

R

Met Chrono Decoder die automatisch aftelt.

 

Los als team het mysterie op in dit spannende bordspel Escape Room The Game. Wees snel, je hebt maar 60 minuten. En … start!

In dit spel zal je moeten samenwerken, logisch nadenken en aandacht hebben voor details! Om het mysterie te kunnen oplossen krijg je een enveloppe met wat uitleg over het mysterie, maar ook verschillende attributen die je nodig zult hebben.

Los raadsels op, ga op zoek naar verborgen aanwijzingen en vind delen van de code om het mysterie te kraken. Heb je de volledige code gevonden? Zoek dan de bijhorende kaarten en steek deze in de Escape Room Unit. Is het juist dan klinkt er overwinningsmuziek. Is het verkeerd dan gaan er 4 minuten van je tijd af en moet je verder zoeken. Pas op, want je hebt maar 60 minuten!

Het aftellen van de 60 minuten gebeurt door de Chrono Decoder. Deze geeft ook af en toe cryptische aanwijzingen en zorgt voor de nodig sfeer.

Met Chrono Decoder, Hint Decoder, 16 sleutels, 4 x 8 hintkaarten en 4 verschillende Escape Rooms.

2/ SLIMSTE MENS JUNIOR

 

R

Speciaal voor jonge spelers vanaf 8 jaar

R

Speel je tegenstander naar 0 seconden en kroon jezelf tot jongste Slimste Mens!

R

Combineer met het basisspel en speel zo met de ganse familie samen!

3/ EXPLODING KITTENS

 

Het te gekke spel Exploding Kittens is een combinatie van Russische roulette en schaken voor mensen die van katten, honden, knallen, laserstralen en geiten houden!

Het doel van het spel: zo lang mogelijk overleven tot je de laatste speler bent!

Wanneer je aan de beurt bent, speel je je actiekaarten om de Knallende Katten te ontlopen. Vloer je tegenstanders of weer een aanval af. Speel je de juiste combinatie dan voer je een aanval uit die het aantal spelers onmiddellijk doet afnemen. Eén ding is zeker: Exploding Kittens = veel hilariteit!

 

4/ RUSH HOUR

 

Rush Hour is een logisch denkspel. De bedoeling van het spel is dat je met de rode auto probeert te ontsnappen uit de verkeersopstopping.

 Rush Hour bevat 40 uitdagende opdrachten. Op elke opdrachtenkaart staat een beginopstelling van auto′s en vrachtwagens. Door de auto′s en vrachtwagens voor- en achteruit te schuiven, probeer je een weg vrij te maken voor de rode auto. Wanneer de rode auto langs de uitgang links boven naar buiten kan rijden zonder dat je hiervoor voertuigen hebt opgetild, is de opdracht gelukt.

 Het denkspel Rush Hour bevat 16 voertuigen in verschillende kleuren. De opdrachtenkaartjes kunnen handig bewaard worden in het schuifje aan het spelbord.

 

5/ MONOPOLY FORTNITE

 

Ontdek nu deze monopoly met als thema de immens populaire videogame Fortnite! Verplaats jezelf in de wereld van Battle Royal, verzamel health points, vecht, bouw muren, vermijd de storm en blijf als laatste over.

In deze versie van Monopoly geen straten maar plaatsen uit de Battle Royal spelwereld, zoals Salty Springs en Titled Towers. Geen bankbiljetten maar health points!

 Kies een personage uit één van de 27 outfits! Met de actiedobbelsteen kan je health packs winnen, muren bouwen en je tegenstander verwonden. Telkens iemand voorbij start komt, ontketent hij de storm. Deze kan je beter vermijden, anders verlies je health points. Net als in de game is wie als laatste overblijft de winnaar.

 Opgelet: dit spel is Engelstalig!

 

“Dit en nog meer leuks op www.dreamland.be/e/nl/dl/communie”.  Je vindt er ook heel wat tips voor samenstellen van je verlanglijstje”

 

 

Met de medewerking van