Online magazine voor communie en lentefeest.  Elke week nieuwe info, tips, foto's en inspiratie.

GESCHENKEN

4 KNOTSGEKKE PARTY-GESCHENKIDEEËN VOOR JE VERLANGLIJSTJE de redactie

1/ De CANDYGRABBER snoepgrijpmachine

De Candy Grabber werkt net zoals een grote grijpmachine. Stop er een muntje in en probeer binnen de tijd jouw lievelingssnoepje te pakken. Mmm, lekker!

Links, rechts, vooruit, achteruit … laat de grijper alle kanten opgaan om jouw favoriete snoepje binnen de tijd uit de machine te vissen. Bedien de 3 hendeltjes als een pro!

 Heb je beet? Super! Dat wordt heerlijk smullen. Anders … nog een keer proberen.

 

2/ LIGHTBOX A4

Net zoals in de oude Amerikaanse cinema’s kan je nu ook je eigen boodschap in deze leuke lichtbox zetten.

“Goedemorgen!”, “Veel plezier op het werk”, of misschien wel “Zet je het vuilnis buiten?”. Het zijn enkele leuke of praktische boodschappen die je in de lightbox kan zetten.

In een handomdraai verander je de boodschap in een inspirerende quote of misschien in een welkomstboodschap op je feestje.

Om je boodschap nog meer te personaliseren kan je kiezen uit 4 leuke achtergronden, verschillende woordstrips en de leukste emoji’s!

Bovendien kan je hem gewoon op de kast zetten of ophangen aan de muur. De mogelijkheden zijn enorm!

 

3/ MAANLAMP 3D

Voortaan is het elke avond volle maan bij je thuis dankzij deze 3D Maanlamp. Super, dat reliëf, het lijkt de echte maan wel! Ideaal cadeau voor elke leeftijd!

Breng extra sfeer in je woonkamer met deze Maanlamp, gemaakt met een 3D-printer. Raak de lamp onderaan aan om het licht te dimmen en van kleur te veranderen. Je hebt de keuze tussen gedimd warm wit/geel of helder wit licht.

 Met een diameter van 13 cm is deze Maanlamp perfect als sfeerdecoratie (in gedimde stand) maar ook als lees- of werklamp (op heldere stand).

 

4/ GADGY chocoladefontein

Geniet op je volgende feestje van een heerlijk chocolademoment met de chocoladefontein van Gadgy! Bedek vers fruit of marshmallows met een lekker laagje gesmolten chocolade. Ideaal om samen te genieten met je kinderen, familie en vrienden.

Feest voor alle chocoladeliefhebbers, want nu creëer je zo’n prachtige chocoladefontein gewoon bij je thuis! Zie hoe de gesmolten chocolade bovenaan uit de fontein komt en in cascade naar beneden valt. Dompel er stukjes fruit zoals aardbeien, ananas of bessen in of ga voor extra zoet met koekjes en marshmallows! Heerlijk wanneer al dat lekkers bedekt is met een laagje chocolade: smullen maar!

 

“Dit en nog meer leuks op www.dreamland.be/e/nl/dl/communie”.  Je vindt er ook heel wat tips voor samenstellen van je verlanglijstje”

 

 

Met de medewerking van